Voorbeelden Branches

WhatsApp Chatvenster

 

Welke branches maken er gebruik van het Futy WhatsApp chatvenster?

Om gebruik te maken van het WhatsApp chatvenster, dien je eerst een eigenĀ chatvenster te ontwerpen:

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven het Futy WhatsApp chatvenster inzetten op hun website? Ter inspiratie staan hieronder wat voorbeelden. Er zijn verschillende branches die gebruik maken van het Futy WhatsApp chatvenster i.c.m. de WhatsApp for Business app.

De kracht van een chatvenster

De kracht van een chatvenster op je website hoeft denk ik niet meer bewezen te worden. Het is de meest laagdrempelige manier om je websitebezoekers aan te zetten tot een actie. Hierdoor kan je veel meer waarde uit je website halen.

Voorheen was dit vooral interessant voor grotere organisaties. Aangezien je iemand fulltime achter de chat beschikbaar moet hebben om direct te reageren, anders is de websitebezoeker alweer vertrokken voordat je antwoord hebt gegeven.

Voordelen WhatsApp t.o.v. Livechat

Het voordeel van een WhatsApp chatvenster is, dat je het goed kan combineren met de dagelijkse werkzaamheden binnen je bedrijf. Wat vooral een voordeel is voor kleinere organisaties, die niet 24/7 iemand beschikbaar hebben om de chats te beantwoorden. Zoals nodig is bij een livechat. Via WhatsApp kan je namelijk reageren op een moment dat het jou uitkomt.

Dit maakt het WhatsApp chatvenster interessant voor veel meer soorten branches. Zowel voor grotere als kleinere organisaties. Een aantal voorbeelden van branches die het Futy WhatsApp chatvenster gebruiken zijn:

Makelaar

Autodealer

Voedingsadvies

Trappen op maat

Autoverhuur

Webshop sportartikelen

Web agency

Schoonmaakbedrijf

WhatsApp Business

Gebruik de gratis WhatsApp Business app om jouw klanten en website bezoekers optimaal te woord te staan.

Een tweede WhatsApp app op je telefoon. Zowel met een vast telefoonnummer, als met een mobiel nummer te gebruiken. Via WhatsApp Business kunnen er zelfs producten besteld worden! Bekijk de video.

Geen betaalgegevens nodig

Professioneler aanpakken?

Futy Leadbot

Met de Futy Leadbots begeleid je bezoekers interactief bij hun zoekvraag en het uitvoeren van de juiste actie. Wat heb je het liefste dat een bezoeker doet op jouw website? Toon deze knop(pen) altijd zichtbaar in beeld!

Blogartikelen:

Vast telefoon nummer WhatsApp

Koppel de WhatsApp for Business app aan je vaste telefoonnummer. Hierdoor kunnen websitebezoekers via het WhatsApp Chatvenster contact opnemen met je zakelijke telefoonnummer.

Lees meer
Verschil Branding WhatsApp Chatvenster

Hoe professioneel wil jij het aanpakken? Bekijk het verschil in de branding van de drie verschillende pakketten van het Futy WhatsApp Chatvenster. Stel jouw chatvenster samen naar eigen wens:

Lees meer
De juiste Call to Action op je Website

Wat is een Call to Action? Een Call to Action of CTA button is een knop op je website die jouw bezoeker aan moet zetten tot actie. Hierbij kan je denken aan een contactknop of een bestelknop.

Lees meer
WhatsApp Zakelijk gebruiken

Hoe gebruiken wij WhatsApp zakelijk voor Futy? Ik ben razend enthousiast over de ontwikkelingen omtrent het zakelijke WhatsApp gebruik voor Futy! We hebben het nu ongeveer drie maanden geleden

Lees meer

Ook meer waarde halen uit je website?