Maak Jouw Website Rendabel

Kies een passend pakket om jouw website optimaal te laten presteren!
Geen langlopende contracten. Maandelijks opzegbaar. 

 

"Ik heb uit een WhatsApp chatgesprek die via de website binnenkwam, een opdracht binnengehaald van €18.000! Wat zou er met deze bezoeker zijn gebeurd als ik het chatvenster niet in gebruik had genomen?"

– Duncan Buisman

WhatsApp Business

Gebruik de gratis WhatsApp Business app om jouw klanten en website bezoekers optimaal te woord te staan.

Een tweede WhatsApp app op je telefoon. Zowel met een vast telefoonnummer, als met een mobiel nummer te gebruiken. Via WhatsApp Business kunnen er zelfs producten besteld worden! Bekijk de video.

Geen betaalgegevens nodig

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het WhatsApp Chatvenster? Wij hebben de meest gestelde vragen alvast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via de chat.

Hoe krijg ik de WhatsApp Chat Widget op mijn website?

Nadat je een account hebt aangemaakt, ontvang je van ons een stukje code dat toegevoegd moet worden aan de <body> van de website. Klinkt dit te technisch voor jou? Jouw webdesigner heeft dit binnen 5 minuten voor je gefixt. En anders helpen wij je graag!

Als ik wil stoppen, hoe werkt dat?

Als je wilt stoppen, kan je met een druk op de knop je account opzeggen. We werken niet met langlopende contracten, en ook niet met een opzegtermijn. Wanneer je wilt stoppen, kan je direct stoppen.

Kan ik de WhatsApp Chat Widget ook alleen op mobiel tonen?

Ja. Mocht je de WhatsApp Chat Widget alleen voor je mobiele bezoekers beschikbaar willen maken, dan is dit mogelijk. In je account onder het tabje ‘widget plaatsen’ kan je aangeven dat je de widget alleen op mobiel wilt tonen.

Moet ik betalen voor WhatsApp for Business?

Nee. WhatsApp for Business is gratis. Je kan de WhatsApp for Business app gratis downloaden in de App store of Playstore.

Hoe werkt WhatsApp for Business precies?

Nadat je de WhatsApp for Business app hebt gedownload op je telefoon, kan je een nummer koppelen. Wanneer je kiest voor een vast nummer, kan je door middel van een telefonische code je nummer koppelen aan de app. Vul nog even je profiel met je zakelijke gegevens, en hij is klaar voor gebruik.

Hoe zit het met de privacywetgeving?

De bezoekers stuurt een WhatsApp bericht vanuit zijn eigen nummer. Dit is niet anders dan dat iemand uit zichzelf contact met je opneemt via WhatsApp. Er zijn hier dus geen aparte regels aan verbonden.

Professioneler aanpakken?

Futy Leadbot

Met de Futy Leadbots begeleid je bezoekers interactief bij hun zoekvraag en het uitvoeren van de juiste actie. Wat heb je het liefste dat een bezoeker doet op jouw website? Toon deze knop(pen) altijd zichtbaar in beeld!

Blogartikelen:

Vast telefoon nummer WhatsApp

Koppel de WhatsApp for Business app aan je vaste telefoonnummer. Hierdoor kunnen websitebezoekers via het WhatsApp Chatvenster contact opnemen met je zakelijke telefoonnummer.

Lees meer
Verschil Branding WhatsApp Chatvenster

Hoe professioneel wil jij het aanpakken? Bekijk het verschil in de branding van de drie verschillende pakketten van het Futy WhatsApp Chatvenster. Stel jouw chatvenster samen naar eigen wens:

Lees meer
De juiste Call to Action op je Website

Wat is een Call to Action? Een Call to Action of CTA button is een knop op je website die jouw bezoeker aan moet zetten tot actie. Hierbij kan je denken aan een contactknop of een bestelknop.

Lees meer
WhatsApp Zakelijk gebruiken

Hoe gebruiken wij WhatsApp zakelijk voor Futy? Ik ben razend enthousiast over de ontwikkelingen omtrent het zakelijke WhatsApp gebruik voor Futy! We hebben het nu ongeveer drie maanden geleden

Lees meer

Ook meer waarde halen uit je website?