Lightspeed Installatie

WhatsApp Chatvenster

 

Handleiding WhatsApp Chatvenster installeren op je Lightspeed webshop.

Voordat je het Chatvenster op Lightspeed kan installeren moet je eerst jouw eigen Chatvenster ontwerpen:

Wanneer je een eigen Chatvenster hebt ontworpen, loop je de volgende stappen af om het Chatvenster op jouw Lightspeed webshop te plaatsen:

1. Ga naar jouw Lightspeed webshop en log in.
2. Klik links in het menu op ‘Instellingen’ en vervolgens op ‘Web Extras’.

3. Ga naar ‘Custom Javascript’ en zet de schakelaar aan. Kopieer de code die je van ons in het account hebt gekregen, en plak deze in het veld bij ‘Custom Javascript’. Druk vervolgens rechtsboven op ‘Opslaan’. 

4. Het Futy WhatsApp Chatvenster staat nu op je Lightspeed webshop!

Gebruik jij de WhatsApp for Business app al om je zakelijke en privé WhatsApp gesprekken te scheiden? 

WhatsApp Business

Gebruik de gratis WhatsApp Business app om jouw klanten en website bezoekers optimaal te woord te staan.

Een tweede WhatsApp app op je telefoon. Zowel met een vast telefoonnummer, als met een mobiel nummer te gebruiken. Via WhatsApp Business kunnen er zelfs producten besteld worden! Bekijk de video.

Geen betaalgegevens nodig

Professioneler aanpakken?

Futy Leadbot

Met de Futy Leadbots begeleid je bezoekers interactief bij hun zoekvraag en het uitvoeren van de juiste actie. Wat heb je het liefste dat een bezoeker doet op jouw website? Toon deze knop(pen) altijd zichtbaar in beeld!

Blogartikelen:

Vast telefoon nummer WhatsApp

Koppel de WhatsApp for Business app aan je vaste telefoonnummer. Hierdoor kunnen websitebezoekers via het WhatsApp Chatvenster contact opnemen met je zakelijke telefoonnummer.

Lees meer
Verschil Branding WhatsApp Chatvenster

Hoe professioneel wil jij het aanpakken? Bekijk het verschil in de branding van de drie verschillende pakketten van het Futy WhatsApp Chatvenster. Stel jouw chatvenster samen naar eigen wens:

Lees meer
De juiste Call to Action op je Website

Wat is een Call to Action? Een Call to Action of CTA button is een knop op je website die jouw bezoeker aan moet zetten tot actie. Hierbij kan je denken aan een contactknop of een bestelknop.

Lees meer
WhatsApp Zakelijk gebruiken

Hoe gebruiken wij WhatsApp zakelijk voor Futy? Ik ben razend enthousiast over de ontwikkelingen omtrent het zakelijke WhatsApp gebruik voor Futy! We hebben het nu ongeveer drie maanden geleden

Lees meer

Ook meer waarde halen uit je website?