Hoe installeer ik het

WhatsApp Chatvenster?

 

Hoe plaats ik het WhatsApp Chatvenster op mijn website?

Voordat je het Chatvenster op je website kan installeren moet je eerst jouw eigen chatvenster ontwerpen.

Wanneer je een eigen chatvenster hebt ontworpen, is het belangrijk om te weten waarin je website ontwikkeld is. We hebben handleidingen geschreven voor: 

 WordPress 
Google Tag Manager
Shopify
Lightspeed
Mijnwebwinkel

En wat externe handleidingen:
JouwWeb + (extra)
Wix + (video)
Joomla
– CCV shop

Staat de handleiding van jouw website er niet bij? Laat het me weten, dan voeg ik hem voor je toe! 

Heb je een andere partij die jouw website beheert? Stuur dan onze mail met het stukje code even door naar je website beheerder. Dan snapt hij wel hoe hij het chatvenster kan installeren (5 minuten werk). 

Wat belangrijk is bij het installeren van het WhatsApp chatvenster, is dat je het stukje code dat je van ons hebt gekregen, onderaan de body van je website plaatst. Lukt het je niet om hem in de body te plaatsen? Kijk dan of je een vak hebt waar je hem in de footer kan plaatsen.

Log in om jouw stukje code te kopiëren. 

 

Wil jij de campagnes doormeten in Google Analytics? Bekijk dan onze handleiding hoe je het chatvenster koppelt aan Google Analytics:

Google Analytics

Succes!

 

Gebruik jij de WhatsApp for Business app al om je zakelijke en privé WhatsApp gesprekken te scheiden?

 

WhatsApp Business

Gebruik de gratis WhatsApp Business app om jouw klanten en website bezoekers optimaal te woord te staan.

Een tweede WhatsApp app op je telefoon. Zowel met een vast telefoonnummer, als met een mobiel nummer te gebruiken. Via WhatsApp Business kunnen er zelfs producten besteld worden! Bekijk de video.

Geen betaalgegevens nodig

Professioneler aanpakken?

Futy Leadbot

Met de Futy Leadbots begeleid je bezoekers interactief bij hun zoekvraag en het uitvoeren van de juiste actie. Wat heb je het liefste dat een bezoeker doet op jouw website? Toon deze knop(pen) altijd zichtbaar in beeld!

Blogartikelen:

Vast telefoon nummer WhatsApp

Koppel de WhatsApp for Business app aan je vaste telefoonnummer. Hierdoor kunnen websitebezoekers via het WhatsApp Chatvenster contact opnemen met je zakelijke telefoonnummer.

Lees meer
Verschil Branding WhatsApp Chatvenster

Hoe professioneel wil jij het aanpakken? Bekijk het verschil in de branding van de drie verschillende pakketten van het Futy WhatsApp Chatvenster. Stel jouw chatvenster samen naar eigen wens:

Lees meer
De juiste Call to Action op je Website

Wat is een Call to Action? Een Call to Action of CTA button is een knop op je website die jouw bezoeker aan moet zetten tot actie. Hierbij kan je denken aan een contactknop of een bestelknop.

Lees meer
WhatsApp Zakelijk gebruiken

Hoe gebruiken wij WhatsApp zakelijk voor Futy? Ik ben razend enthousiast over de ontwikkelingen omtrent het zakelijke WhatsApp gebruik voor Futy! We hebben het nu ongeveer drie maanden geleden

Lees meer

Ook meer waarde halen uit je website?